Sean Paul și INNA lansează clipul piesei Up

INNA lansează o nou hit internațional! De data aceasta, îl are alături pe Sean Paul, rapper și cântăreț jamaican care activează în lumea muzicală de mai bine de 20 de ani. Cei doi apar în cel mai recent clip al artistei, Up, și au strâns deja un număr considerabil de vizualizări și de reacții, de la fanii din întreaga lume.

INNA feat. Sean Paul – Up

Videoclipul piesei Up a fost lansat oficial în data de 17 decembrie și are deja peste 3 milioane de vizualizări. Clipul a ajuns rapid în trending-ul românesc, ocupând la momentul actual locul 18.

Piesa s-a bucurat inițial de un lyric video încă din luna octombrie, clip care a strâns peste 5 milioane de vizualizări.

Artista nu este la prima colaborare de acest gen. INNA este recunoscută la nivel internațional datorită pieselor sale catchy și datorită aparițiilor care atrag atenția publicului.

Cine este INNA?

INAA, pe numele său complet Elena Alexandra Apostoleanu, este o cântăreață născută la Mangalia, care s-a lansat pe piața muzicală în anul 2008. Inițial, își alesese ca nume de scenă Alessandra, perioadă când adopta un stil pop-rock. Ulterior, stilul ei a migrat spre house și a adoptat numele de INNA.

Primul ei single, Hot, a fost un succes internațional și a adus România în topul Billboard Hot Dance Airplay. Au urmat apoi piese precum Sun Is Up (2010), Cola Song în colaborare cu J Balvin (2014), precum și albume, apariții TV, premii peste premii și recunoaștere la nivel internațioanl.

INNA a fost și jurat în cadrul Vocea României Junior în anul 2017, alături de Andra și Marius Moga.

Deși este cunoscută pentru piesele ei house, artista lansează și piese mai lente, în limba română, pentru fanii din țara natală. Cea mai recentă piesă în română se numește De Dragul Tău.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu