Serialul The Flash va ajunge la final cu sezonul 9

Serialul de Flash se termină! Anunțul a fost făcut recent de CW și a generat reacții mixte în rândul fanilor. Rețeaua americană de televiziune a declarat că următorul sezon al seriei va fi și ultimul, urmând ca anul 2023 să fie anul în care ne luăm adio de la Grant Gustin în rolul celui mai rapid super erou.

Sezonul 9 va avea 13 episoade, fiind considerabil mai scurt în comparație cu sezoanele precedente care aveau în jur de 18 episoade. Cu toate acestea, o nouă producție The Flash este în lucru, filmul cu același nume urmând să apară, cu Ezra Miller în rolul principal.

The Flash nu este primul serial de la CW care se confruntă cu un final abrupt. În trecut, seriale precum Riverdale sau Jurnalele Vampirilor au fost, de asemenea, încheiate brusc, după lungi sezoane în care fanii s-au plâns de calitatea în scădere a episoadelor.

the flash final

Nouă sezoane! Nouă ani de salvare a Central City, în timp ce am dus publicul într-o călătorie emoționantă plină de umor și spectacol. Și acum Barry Allen a ajuns la poarta de start pentru ultima sa cursă. – a declarat Eric Wallace, producătorul executiv.

Despre serial

The Flash este un serial american bazat pe benzile desenate care îl au ca protagonist pe Barry Allen. Super-eroul are puterea de a se mișca la viteze supraomenești, poate fi ușor de recunoscut datorită costumului său roșu și simțului săi civic. Barry Allen este un tânăr curajos, inimos și pregătit oricând să se sacrifice pentru binele orașului.

Serialul a fost dezvoltat de Greg Berlanti, Andrew Kreisberg și Geoff Johns și a fost inițial lansat ca un spin-off al seriei Arrow, un alt personaj fictiv din același univers. The Flash a avut premiera în America de Nord la 7 octombrie 2014, iar pilotul a fost a doua cea mai vizionată premieră din istorie The CW, pe primul loc fiind premiera Jurnalele Vampirilor din 2009. În 2021 seria a fost reînnoirtă pentru sezonul 8, iar cel de-al 9-lea sezon va avea poremiera în 2023.

Câte sezoane are serialul The Flash?

În total, The Flash va însuma 9 sezoane.

De ce se termină The Flash?

Serialul se termină pentru a face loc filmului cu același nume, în interpretarea lui Ezra Miller.

Unde poate fi urmărit serialul The Flash?

Poți urmări toate sezoanele din The Flash pe platforma de streaming Netflix.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu