Tot ce trebuie să știi despre serialul The Sandman disponibil pe Netflix

The Sandman este cel mai nou serial fantasy disponibil pe Netflix. Care e faza cu acest serial? Ce a inspirat povestea și actori joacă în el? Afli toate răspunsurile în acest articol (fără spoilere).

Pentru început, trebuie să menționăm că The Sandman este inspirat de seria de comic books cu același nume, scrisă de Neil Gaiman și publicată de DC Comics. Povestea a fost făcută cunoscută publicului în ianuarie 1989, iar din 2020 a fost retipărită de imprint-ul Black Label care ține tot de DC.

Protagonistul seriei este Dream, cunoscut și sub numele de Morpheus dar și multe alte denumiri. El este unul dintre cei 7 Endless, personificări nemuritoare ale unor concepte universale precum dorința sau moartea. Ei sunt considerați frați și poartă denumirea de Endless deoarece au fost prezenți încă de la crearea lumii pe care noi o știm.

Seria lui Gaiman a fost profund aclamată pentru modul autorului de a utiliza elemente din mitologie în opera sa. The Sandman devine astfel o poveste complexă, în care Morpheus este capturat, iar în serialul de la Netflix îl poți urmări la câțiva zeci de ani după ce evadează.

Partea interesantă la acest serial este legată de puterile pe care Endless le posedă. Când oamenii merg la culcare, intră în The Dreaming, o lume unde totul este posibil. Iar cum visarea este domeniul protagonistului Dream, el alături de asistenta sa Vivienne și multe alte ființe, țin evidența fiecărei povești care apare în The Dreaming.

Pentru mai multe detalii, va trebui să urmărești serialul. Momentan are un singur sezon cu 11 episoade a câte 45 de minute, iar toate sunt deja disponibile pe platforma de streaming Netflix.

Distribuție serial

În serial îi poți urmări pe actorii Tom Sturridge, Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Vanesu Samunyai, Mason Alexander Park, Razane Jammal, David Thewlis și mulți alții.

Rolul protagonistului, Dream/The Cat of Dreams sau Morpheus, este interpretat de Tom Sturridge, pe care îl recunoști probabil din producții precum On The Road (2012) sau Irma Vep (2022).

Trailer The Sandman

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu