Sezonul 2 din Never Have I Ever. Data lansarii, cast si detalii despre noul sezon

Serialul Never Have I Ever se intoarce pe Netflix cu sezonul 2! Alaturi de alte serii populare precum Sex Education, Atypical sau The End of the F*ing World, Never Have I Ever continua trendul de seriale drama-teen pe care le poti urmari intr-o singura zi si de care te vei indragosti iremediabil.

Serialul prezinta povestea lui Maitreyi, o tanara din California de Sud, nascuta din doi parinti de origine indiana, imbinand astfel diferentele dintre cultura familiei sale si regulile strice ale mamei, precum si activitatile si trairile specifice adolescentilor.

Cand apare sezonul 2 din Never Have I Ever?

Premiera noului sezon va avea loc pe data de 15 iulie 2021.

Ce se intampla in sezonul 2 din Never Have I Ever?

Din trailer intelegem ca Maitreyi va avea de luat o decizie importanta in acest nou sezon si are legatura cu dorinta ei de a avea un iubit.

In primul sezon era foarte indragostita de Paxton, baiatul popular din liceu pe care il placeau toate fetele si care nu parea sa o observe macar pe protagnosita. Pe de alta parte il avem pe Ben, colegul de clasa si rivalul lui Miatreyi. Insa ciondanelile lor s-au transformat treptat in ceva mai mult, iar acum, tanara noastra este nevoita sa aleaga intre cei doi baieti.

Surpriza acestui sezon este data de decizia tinerei de a incepe o relatie cu ambii baieti, pentru a-si da seama ulterior cine ii va castiga inima cu adevarat. Cu siguranta te vei amuza teribil urmarind noul sezon, insa asta nu inseamna ca nu ne vom si emotiona pe alocuri. Acum, intrebarea ramane: ce se va intampla cand Ben si Paxton vor afla despre planul lui Maitreyi?

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu