Sofia Vergara și Joe Manganiello își spun ”adio” după 7 ani de căsnicie

Un nou divorț zguduie lumea Hollywood-ului. Actorii Sofia Vergara și Joe Manganiello se despart la 7 ani de la căsătorie, din cauza diferențelor dintre cei doi.

Cel care a cerut divorțul a fost Joe, acesta depunând actele la doar câteva zile de la anunțul oficial. Ca orice alt cuplu de celebrități, atât Joe, cât și Sofia au anunțat în online că au decis, de comun acord, să încheie mariajul. Conform unor surse ale publicației PEOPLE, Joe ar fi citat diferențe ireconciliabile drept motiv al despărțirii, în special în ceea ce privește interesele personale, dar și felul în care cei doi percepeau faima.

sofia vergara manganiello
Foto: Profimedia

„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de celălalt, cerem politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm în această nouă fază a vieții noastre”, au spus cei doi într-o declarație comună către fani, la începutul acestei săptămâni.

Sofia și-a celebrat ziua în Italia fără Joe și fără inel

La începutul acestei luni, actrița a fost văzută celebrându-și ziua de naștere alături de un grup de prieteni în Italia, însă nici urmă de Joe Manganiello la petrecere. De asemenea, artista nu părea să poarte nici inelul, fapt ce a confirmat suspiciunile.

Deși Joe nu a fost prezent la petrecere, nu a întârziat să îi ureze la mulți ani iubitei sale soții în mediul online, alături de o fotografie din anii trecuți. De asemenea, în luna iunie a acestui an, actorul posta pe contul său oficial de Instagram poze și fotografii de la o cină la un restaurant cu 2 stele Michelin, unde a luat masa alături de Sofia.

Însă iubirea lor nu a rezistat și au decis să își încheie povestea de amor. Potrivit documentelor la care au acces publicațiile internaționale, cuplul a avut certificat prenupțial, ceea ce înseamnă că fiecare își va păstra bunurile acumulate în cei 7 ani de căsnicie. De asemenea, din moment ce nu au copii, divorțul pare a fi unul simplu, care se va încheia rapid.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu