Squid Game – serialul de pe Netflix despre care toată lumea vorbește

Squid Game aka. Jocul calamarului este serialul momentului. Produs în Coreea de Sud și disponibil pe Netflix, Squid Game a reușit să atragă atenție, urcând rapid în topul preferințelor telespectatorilor, depășind seriale precum Clickbait sau Sex Education.

Squid Game - serialul de pe Netflix

Plot Squid Game

Serialul prezintă povestea unui bărbat plin de datorii, care duce o viață aproape de limita supraviețuirii, fiind dependent de pariuri. Îi apare în cale șansa de a-și schimba viața prin participarea la un joc, alături de alte sute de concurenți. Interesant este faptul că toți concurenții sunt persoane care au datorii mari, vor să își ajute familia, ori să se opereze, fiind cu toții motivați din punct de vedere financiar să participe.

Însă ceea ce nu știu concurenții este că Squid Game este un joc pe viață și pe moarte. Împărțit în 6 jocuri, fiecare etapă reprezintă un joc al copilăriei, majoritatea fiind recognoscibile pentru publicul din Coreea de Sud. Jocurile sunt diverse, pornind de la cele mai banale, până la cele mai ciudate, iar problema este că nimeni nu știe ce joc urmează până în momentul în care ajung în arenă.

Este un serial plin de suspans, răsturnări de situație și destul de explicit pe alocuri. O producție coreeană de excepție, care cu siguranță va ajuta și mai mult la popularizarea serialelor coreene disponibile pe Netflix. Am putea spune că Squid Game este noul Parasite.

UPDATE: Squid Game a devenit oficial cel mai urmărit serial de pe Netflix.

Distribuție serial

În serialul Squid Game/ Jocul calamarului joacă actorii Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-jun, Oh Young-soo, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae, Kim Joo-ryoung, Tripathi Anupam, You Seong-joo și Lee You-mi.

La ce să te uiți dacă ți-a plăcut Squid Game

Dacă ți-a plăcut Squid Game și nu ai la ce să te mai uiți, uite câteva recomandări:

  • Hunger Games
  • Battle Royale
  • Black Mirror
  • Alice in Borderland
  • Nerve

De asemenea, îți recomandăm și lista noastră cu cele mai bune seriale din toate timpurile unde cu siguranță vei găsi idei de producții pe care să le vizionezi.

Când va apărea sezonul 2 din Squid Game?

Momentan nu se cunosc detalii despre producția unui al doilea sezon. Creatorul serialului, Hwang Dong-hyuk, a declarat că nu are în plan un sequel, dar dacă ar fi să ținem cont de reacția publicului, un al doilea sezon ar părea mișcarea potrivită pentru această serie.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu