Tarife mai mici pentru abonamentele pe Twitch

Vesti bune pentru utilizatorii platformei Twitch! Fanii se vor putea bucura de preturi mai mici la abonamente.

Inca din iulie platforma anuntase preturi mai mici pentru utilizatorii din America Latina si Africa, iar in luna august a fost confirmata vestea si pentru Europa. Incepand cu data de 5 august, toti utilizatorii din Europa vor avea tarife mai mici pe Twitch, ceea ce inseamna ca se vor putea abona la streamerii lor favoriti cu mai putini bani.

De ce reduce Twitch preturile?

Echipa Twitch a comunicat faptul ca odata cu scaderea tarifelor, platforma a inregistrat cresteri uluitoare. Conform analizei lor, preturile mai mici de pe platforma ajuta atat creatorii, cat si spectatorii.

Se pare ca in comparatie cu lunile anterioare, spectatorii Twitch fac mai multe donatii, cadouri si subs, cu pana la 5 ori mai multe. Asta inseamna ca mai multi creatori obtin acum venituri, iar mai multi spectatori au posibilitatea sa isi sustina creatorii preferati.

Echipa Twitch a mai comunicat si ca preturile mai mici ajuta la construirea comunitatii. De asemenea, fiindca rezultatele sunt foarte bune, vor extinde scaderea tarifelor si catre alte regiuni.

Despre platforma Twitch

Twitch este o platforma de streaming, unde milioane de oameni intra zilnic pentru a face live, dar si pentru a interactiona cu oameni din intreaga lume. Activitatile de pe Twitch sunt extrem de variate. De la gaming, muzica si sport, pana la discutii complexe, gatit si evenimente, Twitch este locul unde oricine, oricand, poate gasi ceva interesant de urmarit si de invatat.

Platforma Twitch, cunoscuta si sub numele Twitch TV sau Twitch.tv a fost lansata in anul 2011, iar din 2017 este cel mai important si cel mai mai serviciu de streaming, cu focus pe live gaming.

Conform statisticilor oficiale, in 2018 Twitch avea deja 27.000 de canale parteneri, iar in 2020 avea 3 milioane de broadcasteri lunari. De asemenea, se pare ca aproximativ 15 milioane de utilizatori intra zilnic pe platforma.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu