The Circle – varianta moderna a show-ului Big Brother

Cand spui The Circle te gandesti automat la filmul sau serialul The Secret Circle, anulat dupa doar un sezon. Insa nu despre acestea iti vom povesti astazi, ci despre unul dintre cele mai bune show-uri de televiziune disponibile pe Netflix.

The Circle – varianta moderna a show-ului Big Brother

The Circle USA este un show care la prima vedere seamana cu Big Brother. Concurentii sunt filmati si monitorizati 24/7 insa stau in camera diferite. Nu se pot vedea sau auzi, iar singura cale de comunicare este un chat. Nu au acces la telefoanele lor si nu isi pot contacta familia sau prietenii, asa ca chat-ul The Circle devine singura lor conexiune cu realitatea.

Ideea acestui show este de a demonstra ca iti poti face (sau nu) prieteni fara a exista o conexiune face to face. Castiga cel care se face cel mai placut de ceilalti concurenti, insa asta nu inseamna ca totul este 100% real. Concurentii isi pot crea profiluri false. Un nume nou, fotografii cu oameni scosi parca din reviste si cuvintele bine alese iti pot aduce marele premiu The Circle.

Primul sezon din The Circle USA este disponibil pe Netflix si se vehiculeaza si un al doilea sezon. De asemenea, puteti urmari integral si variantele Brazil si France ale show-ului.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu