The Idol – cel mai discutat serial al momentului

The Idol aka. Idolul, serialul produs de Sam Levinson și The Weeknd, este acum pe buzele tuturor fiindcă a fost lansat ultimul episod și reacțiile nu au întârziat să apară.

Atât criticii, cât și pasionații de seriale cu un public mai mic sau mai mare pe internet, nu s-au sfiit să își exprime opiniile despre serial, indiferent de lumina negativă în care au pus producția. Dar ce s-a întâmplat mai exact în acest serial și de ce este atât de criticat?

Ce s-a întâmplat cu serialul The Idol?

Serialul The Idol prezintă povestea lui Jocelyn, interpretată de Lily-Rose Depp, o artistă pop din America aflată într-un impas, deoarece mama ei a murit, iar după o cădere nervoasă echipa ei decide să anuleze turneul.

Singură, rănită, și într-un moment în care avea cea mai mare de inspirație, Jocelyn îl cunoaște pe Tedros, un personaj notoriu din scena cluburilor, cu un trecut misterios. Cei doi simt o atracție instant și încep să formeze un cuplu, iar la scurt timp, toți prietenii lui Tedros se mută în casa lui Jocelyn, pentru a crea împreună muzică.

Deși premisa de la care pleca serialul era una extrem de atractivă pentru public, execuția i-a lăsat pe fani cu un gust amar. Primele știri negative despre The Idol au fost cu privire la excluderea lui Amy Seimetz din producție, când serialul era deja în proporție de 80% terminat. Zvonurile spun că The Weeknd considera că scenariul avea o perspectivă mult prea feminină, așa că Sam Levinson, cunoscut pentru Euphoria, a făcut modificări masive.

După premiera de la Cannes, publicația Rolling Stones a criticat aspru serialul, menționând că ar conține prea multe scene violente, explicite și că aduce mai degrabă cu un serial porno. Atât The Weeknd, cât și Sam au răspuns criticilor, ei fiind destul de siguri că serialul va avea succes.

Toate scandalurile din jurul producției i-au propulsat popularitatea, însă într-un mod negativ. În prezent, The Idol are nota 4.8 pe IMDb și nenumărate clipuri și articole care punctează tot ceea ce este în neregulă cu acest serial.

Cine joacă în The Idol?

Protagnoștii serialului sunt Abel Tesfaye (The Weeknd), Lily-Rose Depp, Dan Levy, Jennie Kim (Blackpink) și Troye Sivan.

Câte sezoane are The Idol?

Inițial serialul trebuia să aibă mai mult de un sezon și un prim sezon cu 6 episoade, dar în cele din urmă producția s-a oprit după un singur sezon a câte 5 episoade.

Te-ar putea interesa si:

2 comentarii la „The Idol – cel mai discutat serial al momentului”

  1. The Idol a fost un serial interesant, cu o tematica moderna si oportuni sociologice pe care putina lume le-a inteles si le-a interpretat corect. Pentru multii fani de seriale este trist sa vedem ca acest proiect nu a fost apreciat la adevarata lui valoare. Insa sper ca cei care au creat acest serial vor primi incurajare din partea publicului si vor incerca sa ofere mai multa intriga si profunzime serialelor lor in viitor.

    Răspunde
  2. Serialul The Idol a starnit foarte multe controverse si discutii atat in mediul online, cat si in randul criticilor. Fanii admira unicitatea si originalitatea acestei productii, in timp ce scepticii critica prezenta prea multor scene de violenta, overexpresive si secvente prea explicite. Pentru a descoperi adevaratul motiv despre care toata lumea vorbeste, tu ce vei face?

    Episodul ultim al serialului The Idol a provocat discutii aprinse si controverse in lumea serialelor. Acest serial creat de catre Sam Levinson si The Weeknd vine cu o intreaga istorie misterioasa, explorand subiecte precum depresia, suicidul, toxicitatea, si critica aspra a lumii showbiz-ului. Intriga acestui serial captivant are la baza o poveste infuzata cu dragoste, muzica si cluburi. Daca esti in cautare de ceva nou si provocator, dar si de un mic ragaz in aceste vremuri incalcite, atunci The Idol ar putea fi alegerea perfecta pentru tine!

    Răspunde

Lasă un comentariu