The Ultimatum: un nou show care face ravagii pe Netflix

După succesul celor 2 sezoane Love is Blind și adaptarea show-ului în Brazilia și Japonia, Netflix revine cu un alt show de dating, mai îndrăzneț. The Ultimatum: Marry or Move On (în română este cunoscut sub denumirea Ultimatum: Cununie sau așa a fost să fie) este un reality show care explorează complicata relație a 6 cupluri, a căror continuitate a fost pusă la îndoială de un ultimatum.

Pe scurt, unul dintre parteneri își dorește să ducă relația la următorul nivel. Fie că e vorba de logodnă, căsătorie sau chiar conceperea unor copii, un lucru este clar. Celălalt partener nu este încă sigur de acest următor pas, iar asta îi transformă în candidații perfecți pentru noul show Netflix.

The Ultimatum: Marry or Move On

Cele 6 cupluri din show vor avea la dispoziție câteva zile să se cunoască și să își aleagă un nou partener. Cuplurile inițiale se vor despărți pe o perioadă de 3 săptămâni, timp pe care îl vor petrece cu partenerul altcuiva. După această perioadă, vor urma alte 3 săptămâni de conviețuire cu partenerul inițial. Scopul acestui experiment este de a vedea dacă ambii parteneri sunt pregătiți de căsătorie no matter what, ori poate consideră că există un alt partener, mai potrivit.

Cuplurile din Ultimatum sunt: Jake & April, Alexis & Hunter, Lauren & Nate, Madlyn & Colby, Shanique and Randall, Rae & Zay, iar show-ul este prezentat de Nick Lachey și Vanessa Lachey. Cei doi au prezentat și show-ul Love is Blind și au declarat că în relația lor a fost emis un ultimatum, de către Vanessa, la finalul căruia au decis să întemeieze o familie.

The Ultimatum are în total 10 episoade, ultimul fiind dedicat reuniunii cuplurilor. Fiecare episod îi pune pe participanți la încercare, din dorința de a le arăta dacă sunt pregătiți sau nu să facă următorul pas în relație. Bineînțeles, apar gelozii, certuri și răsturnări de situația la care nu te-ai aștepta.

Show-ul are nota 5.4 pe IMDb, dar dacă ți-a plăcut Love is Blind sau Insula iubirii, cu siguranță o să îți placă să urmărești dramele prin care trec concurenții The Ultimatum.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu