Toate sezoanele din serialul The Office (US) disponibile acum pe Netflix

Vești bune pentru fanii serialului The Office! Unul dintre cele mai îndrăgite sitcom-uri americane va fi disponibil pe platforma de streaming Netflix începând de luna aceasta.

Din nou pe Netflix din 23 octobrie

Până de curând, serialul era disponibil pe Amazon Prime, însă acest lucru se va schimba curând. Începând cu data de 23 octombrie, toate sezoanele din sitcom-ul The Office vor fi disponibile pe Netflix.

Este o veste extraordinară pentru fani, mai ales după ce la finalul anului 2019, Netflix anunța retragerea serialul de pe platformă: „Suntem trişti să anunţăm că NBC a decis să retragă «The Office» pentru a-l difuza pe propria platformă de «streaming»“, – transmiteau reprezentanţii Netflix USA pe Twitter. 

Veștile bune au ajuns repede și la noi în țară, fiindcă Netflix România a publicat deja pe contul oficial de Instagram o postare care anunță întoarcerea serialului pe platformă:

Instagram: netflixro

Serialul The Office (US)

The Office este un sitcom american creat de Greg Daniels, care a debutat pe micile ecrane în luna martie a anului 2005. Pe parcursul celor 9 sezoane urmărim viața unor angajați de la o firmă fictivă de produse de papetărie (Dunder Mifflin Paper Company) din Pennsylvania. Ceea ce face acest serial atât de popular este stilul în care este filmat, asemenea unui documentar, precum și ironiile și glumele pe care personajele le fac.

The Office este de fapt versiunea americană a serialului cu același nume, un sitcom britanic creat de Ricky Gervais și Stephen Merchant. Se pare că primul episod este un remake al omonimului său, cu doar câteva modificări minore. Însă, un mare avantaj al versiunii americane îl reprezintă actorul principal, Steve Carell.

Așa că, fie că ești deja fan The Office sau vrei să începi să îl urmărești, acum este momentul potrivit! Deși are 9 sezoane, episoadele au o durată de doar 22 de minute, ceea ce înseamnă că poți da startul unui adevărat maraton de binge-watching!

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu