Tot ce trebuie să știi despre filmul Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare

Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare este un nou film al seriei Hunger Games care se află deja în producție și care va ajunge în sălile de cinema în 2023.

Pelicula este inspirată de romanul cu același nume, lansat de autoarea Suzanne Collins în 2020. Odată cu lansarea cărții, fanii s-au întrebat dacă va avea i o ecranizare și se pare că acest lucru va deveni realitate foarte curând.

Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare este prequel-ul trilogiei Jocurile Foamei

Povestea din Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare are loc cu mult timp înainte ca protagonista din Hunger Games să participe la jocuri. De această dată îl avem în prim plan pe Coriolanus Snow, tiranul di ntrilogia originală. Snow este tânăr în acest prequel și vom avea șansa să îi vedem parcursul politic.

Personajele din seria originală nu vor apărea și în acest film deoarece timeline-ul nu se potrivește. Concret, Katniss se oferă voluntară la cea de-a 74-a ediție a jocurilor, în timp ce Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare prezintă ediția cu numărul 10.

Până acum știm că filmul va fi regizat de Francis Lawrence, care s-a ocupat și de alte două filme ale seriei Hunger Games. Ca și actori, Tom Blyth este confirmat în rolul lui Coriolanus Snow, iar alături de el vor mai juca Rachel Zegler, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Peter Dinklage și Viola Davis.

Spre deosebire de celelalte filme ale seriei, de această dată nu va fi vorba de un thriller în toată regula. Prequel-ul acesta are rolul de a prezenta povestea lui Snow și motivele pentru care devine tiranul pe care noi îl știm.

În America, filmul va fi disponibil în cinematografe din 17 noiembrie 2023 și urmează să aflăm când va apărea în țara noastră.

Trailer Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare

Te-ar putea interesa si:

Un comentariu la „Tot ce trebuie să știi despre filmul Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare”

  1. Salutari! Sfaturi foarte utile in aceasta postare speciala! Micile schimbari sunt cele care fac cele mai importante schimbari. Multumesc pentru distribuire!

    Răspunde

Lasă un comentariu