A apărut trailerul pentru Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Fanii universului Harry Potter vor fi încântați să afle că a apărut un nou trailer pentru filmul Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

Cea mai nouă producție marca Warner Bros., Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore, este o nouă aventură în lumea vrăjitorilor creată de J.K. Rowling și este pregătită să ajungă pe marile ecrane pentru milioanele de fani din întreaga lume.

Trailer Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Filmul prezintă momentul în care profesorul Albus Dumbledore, interpretat de Jude Law, îl cunoaște pe vrăjitorul Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) și încercarea sa de a-l opri să controleze întreaga lume a vrăjitorilor.

Dumbledore este unul dintre cele mai îndrăgite personaje Harry Potter, iar cu ocazia acestui film vom putea cunoaște trecutul său, în calitate de tânăr vrăjitor. De asemenea, vom revedea și personaje deja cunoscute și îndrăgite, precum Newt Scamander.

Trebuie să menționăm că acțiunea din seria Fantastic Beasts are loc cu mult înaintea Harry Potter. Așa că dacă nu ai văzut deja toate filmele, sau îți dorești să faci un maraton, poți începe prin a urmări filmele Fantastic Beasts și apoi Harry Potter.

Din distribuția filmului fac parte actorii: Mads Mikkelsen, Eddie Redmayne, Jude Law, Katherine Waterston, Ezra Miller, Dan Fogler, Richard Coyle, Alison Sudol și Poppy Corby-Tuech.

Filmul Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore va avea premiera internațională pe 15.04.2022.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu