Un nou sezon din Spioanele va fi disponibil pe Cartoon Network

Vești bune pentru cei care au copilărit cu Spioanele/ Totally Spies! Seria animată revine cu un nou sezon, din 2024, pe Cartoon Network. Lansarea era programată pentru acest an, dar a fost amânată.

Un nou sezon din Spioanele va fi disponibil pe Cartoon Network

Despre ce e vorba în Spioanele

Spioanele este o serie animată de Vincent Chalvon-Demersay și David Michel, produsă de compania franceză Marathon Media. Plot-ul are în prim plan 3 tinere adolescente din Beverly Hills care lucrează sub acoperire ca agenți secreți pentru World Organization of Human Protection, sau pe scurt WOOHP.

Seria a avut premiera în 2001 pe canalul ABC în state, iar apoi a fost preluată de Cartoon Network. În țara noastră, serialul a fost disponibil pe Jetix și a fost extrem de iubit datorită episoadelor pline de acțiune, umor, dar și fiindcă spre deosebire de alte serii animate, personajele își schimbau constant ținutele.

Protagonistele Sam, Clover și Alex sunt caractere puternice, fiecare având un stil vestimentar propriu, fapt ce i-a ajutat pe fani să se identifice cu eroinele de la TV. Pe lângă viața de liceu, cele trei trebuie să jongleze și cu viața de spioane, însă îl au de partea lor pe Jerry (șeful WOOHP) precum și gadget-uri colorate și extrem de folositoare în misiuni.

Ce știm până acum despre Spioanele Sezonul 7

Conform CEO-ului companiei care va distribui seria, noul sezon va respecta elementele cheie din sezoanele precedente, însă va suferi diverse modificări pentru a putea atrage o nouă audiență și pentru a se adapta nevoilor și provocărilor cu care se confruntă liceenii zilelor noastre.

În ultimele sezoane din Totally Spies/ Spioanele, tinerele absolviseră liceul și ajunseseră deja studente, însă se pare că noul sezon va avea acțiunea tot la liceu. Cel mai probabil, vom avea parte de un remake al vieții lor de liceu, însă într-un alt oraș și noi infractori de înfruntat.

Când va apărea Spioanele sezonul 7?

Nu se știe o dată exactă, dar a fost confirmată lansarea pentru 2024.

Câte episoade va avea Spioanele sezonul 7?

Noul sezon va avea în total 26 de episoade.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu