Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit

Dragostea plutește în aer pe platourile de filmare! Actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit, în urma unei cereri extrem de romantice din partea artistului.

Cerere în căsătorie inedită

Vlad Gherman a planificat cu siguranță în avans emoționantul moment. Tânărul actor și-a cerut în căsătorie iubita, la finalul piesei de teatru în care amândoi joacă. La final, când urma să se tragă cortina, Vlad Gherman a îngenuncheat în fața Oanei și în urma unui discurs plin de dragoste, a cerut-o în căsătorie. Oana Moșneagu, emoționată până la lacrimi, a răspuns afirmativ în ropote de aplauze.

„Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru. Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie.❤️ Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață. Vă iubim și vă mulțumim❤️ Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi. 💍👰🏽‍♀️🤵🏻” scrie Oana în dreptul fotografiilor cu fericitul moment.

Totul s-a întâmplat în seara de 11 august, la finalul piesei de teatru Îmblânzirea scorpiei, a cărei punere în scenă a avut loc la Palatul Mogoșoaia.

Cum s-au cunoscut Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Vlad și Oana formează un cuplu de doi ani de zile și sunt deja un exemplu pentru tinerii lor fani datorită transparenței de care dau dovadă și glumelor pe care le fac cei doi pe rețelele de socializare.

Relația lor a început cu peripeții, deoarece s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru seria Fructul Oprit în 2019. Deși inițial au fost doar prieteni, după ce s-au reîntâlnit în cadrul proiectului Adela, lucrurile s-au schimbat.

La începutul anului 2021, Vlad Gherman se despărțea de iubita sa, Cristina Ciobănașu, după 10 ani petrecuți împreună. Vestea nu a fost foarte bine primită de către fani, mulți dintre aceștia crescând alături de idolii lor, de pe vremea La La Band.

Cu toate acestea, din momentul în care el și Oana au decis să declare public că sunt împreună, chimia dintre ei a fost incontestabilă pentru toată lumea. Iată că după 2 ani de relație, cei doi actori au decis să facă următorul pas în relația lor, alegând să își lege destinele pentru eternitate.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu