A fost anulata productia filmului Zilele abandonului, inspirat de romanul Elenei Ferrante

Fanii Elena Ferrante nu vor fi incantati sa afle ca, din pacate, adaptarea fabulosului roman al autoarei nu va mai ajunge pe marile ecrane.

In ziua de luni, HBO a anuntat ca actrita Natalie Portman a renuntat la proiect si prin urmare productia filmului nu va mai continua. Este o veste trista pentru cinefili, pentru trust-ul HBO, dar mai ales pentru fanii autoarei care abia asteptau adaptarea.

Natalie Portman a renuntat la film din motive personale

Desi nu se cunosc multe detalii, se pare ca problemele personale au facut-o pe faimoasa actrita sa renunte la proiect. Oficialii HBO au declarat ca sunt foarte tristi ca nu vor putea aduce povestea pe ecrane si au multumit intregii echipe pentru toata munca depusa.

In urma declaratiilor celor de la HBO, reprezentantii lui Natalie Portman nu au avut si alte comentarii de adaugat. Important de mentionat este faptul ca actrita a anuntat in data de 1 iunie a acestui an, prin intermediul platformei Instagram, unde o urmaresc peste 7 milioane de oameni, ca are nevoie de o pauza. Se pare ca actrita a decis sa ia o pauza de la viata online si de la telefon. De asemenea, pe profilul ei mai exista o singura fotografie cu o descriere care descrie perfect ce s-a intamplat.

A fost anulata productia filmului Zilele abandonului, inspirat de romanul Elenei Ferrante

Portman a explicat in descrierea fotografiei ca isi va face un cadou special de ziua ei si anume timp de calitate, petrecut in natura, departe de telefon. Speram ca actrita sa aiba parte de o perioada relaxanta si sa revina cu forte proaspete, oricand se simte pregatita, pe marile ecrane.

Despre filmul Zilele abandonului s-a vorbit pentru prima oara in luna aprilie a acestui an, perioada in care Natalie Portman a confirmat faptul ca va juca rolul protagonistei Tess. Pe langa rolul principal in aceasta pelicula, actrita ar fi ocupat si scaunul de producator executiv, alaturi de Sophie Mas.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu