Cine a ucis-o pe Sara sezonul 3. Ultimul sezon al seriei

Serialul Cine a ucis-o pe Sara se apropie de final, iar fanii vor putea afla în sfârșit, cine este criminalul din spatele uciderii misterioase a tinerei Sara.

Cine a ucis-o pe Sara sau Who Killed Sara este un serial spaniol care a debutat pe Netflix în primăvara anului trecut și are deja 2 sezoane. Anul acesta apare noul sezon și se pare că deznodământul mult așteptat este aproape.

Ce știm până acum despre Cine a ucis-o pe Sara sezonul 3?

Netflix a anunțat apariția celui de-al treilea sezon în luna aprilie a acestui an, după un an de la debutul faimosului serial. Până acum știm că sezonul 3 va fi ultimul și că va fi disponibil pe Netflix din 18 mai.

Trailerul a apărut deja pe internet și din trailer ne putem da seama că misterul se adâncește tot mai mult. Dacă în primele 2 sezoane, vina era mutată de la un personaj la altul, s-ar putea ca ultimul sezon să ofere un deznodământ neașteptat.

În cazul în care ai uitat ce se întâmplă în serial, îți amintim că debutează cu moartea suspectă a Sarei, în vara anului 2001. O ieșire cu barca alături de prieteni se transformă într-o zi de coșmar, iar toți pasagerii și inclusiv rudele acestora, devin suspecți. Lucrurile se complică și mai mult când Alex, fratele Sarei, ia vina asupra sa și ajunge la pușcărie.

După 18 ani de agonie, Alex se întoarce dornic de răzbunare, dar cel mai important, își dorește să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu sora sa în acea zi nefastă din 2001.

Serialul Cine a ucis-o pe Sara este plin de suspans și de întorsături de situație care te vor face să pui la îndoială tot ce spun și fac personajele. Dacă ești curios să afli deznodământul, va trebui să urmărești următorul sezon.

Când apare sezonul 3 din Cine a ucis-o pe Sara?

Sezonul 3 va avea premiera pe Netflix pe 18 mai.

Va mai exista un sezon din Cine a ucis-o pe Sara?

Nu. Sezonul 3 va fi ultimul.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu