Filme pe care să le vezi atunci când simți că ai nevoie de motivație

Există multe metode prin care poți aduce un plus de motivație atunci când ai nevoie, iar filmele sunt întotdeauna la îndemână. Cu siguranță ai simțit cel puțin o dată un boost uriaș de motivație după ce ai văzut un film care te-a inspirat.

În acest articol vorbim despre câteva filme care nu te vor dezamăgi și îți vor oferi acel boost de care ai nevoie.

Rocky (1976)

Deși este un film din 1976 are multe lecții de viață care pot fi aplicate foarte bine și în zilele noastre. În centrul acțiunii se află Sylverster Stallone care face din film o adevărată operă de artă.

De asemenea, filmul conține și câteva discursuri motivaționale care cu siguranță te vor convinge să te ridici de pe canapea cu ideea de a face ceea ce trebuie să faci.

Life of Pi (2012)

Filmul este despre un copil de 16 ani care ajunge în mijlocul mării pe o barcă alpturi de o hienă, un urangutan, o zebră și un tigru. Doar faptul că supraviețuiește la final dă de gol partea motivațională a filmului.

În rest, putem spune că avem parte și de peisaje frumoase, mai ales că filmul este filmat mai recent când deja camerele video au devenit mai performante.

The Lion King (2019)

Un film care probabil nu te așteptai să apară în această listă este The Lion King. Eu recomand varianta din 2019 deoarece este cea pe care am revăzut-o deja de câteva ori cu plăcere.

Deși la prima vedere pare un film pentru copii, The Lion King este presărat cu povești de viață și ne arată că nimic nu este imposibil dacă îți dorești destul de mult.

The Pursuit of Happyness (2006)

Tradus în română, În căutarea fericirii, este povestea unui om care trebuie să se lupte cu greutățile vieții pentru a reuși.

La fel ca Rocky, conține multe scene care pot fi considerate adevărate discursuri motivaționale și îți va oferi doza de energie de care ai nevoie pentru a te ridica de pe canapea.

Dacă știi și alte filme bune, te invit să lași un comentariu acestui articol.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu