Harry Styles se alătură Universului Cinematografic Marvel

Este oficial! Artistul Harry Styles se alătură Universului Cinematografic Marvel odată cu lansarea filmului Eternals, cea mai recentă producție marca Marvel. Ce rol interpretează și cât de important va fi acesta pentru faza 4 a MCU? Îți răspundem la toate întrebările în acest articol.

Harry Styles în rolul lui Eros

Harry Styles se alătură Universului Cinematografic Marvel

După luni întregi de speculații, se pare că Harry Styles s-a alăturat într-adevăr celor de la Marvel. Odată cu lansarea noului film, Eternals, care marchează începerea celei de-a patra etape MCU, fanii au putut urmări nu una, ci nouă scene post credit.

În prima scenă post credit, apare un personaj nou, însă pe care cititorii de comic books îș cunosc deja foarte bine. Numele său este Eros și este fratele lui Thanos, iar actorul care îl interpretează este nimeni altul decât Harry Styles. Aflăm astfel că Eros este și el un eternal, care se va alătura eroilor noștri în următoarele filme.

Conform benzilor desenate, eternii sunt o specie antică, nemuritoare, care protejează Pământul de Devianți. Eros aka. Starfox este considerat clovnul Marvel, fiind mereu pus pe șotii, dar și un personaj extrem de șarmant și senzual. Puterile sale includ forța și abilitatea de a manipula sentimentele altora.

Harry Styles și-a făcut astfel debutul de erou Marvel, alături de nume mari precum Angelina Jolie, Richard Madden, Gemma Chan, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee, Barry Keoghan, Kit Harington și Harish Patel.

Filmul Eternals a avut premiera în țara noastră în data de 5 noiembrie 2021 și poate fi urmărit în format 3D și Imax.

Despre Harry Styles

Harry Styles este cunoscut publicului larg prin cariera sa în muzică. S-a lansat ca membru al trupei One Direction, un grup de băieți compus din participanți ai concursului X Factor. Începând cu anul 2017, Harry și-a pornit cariera de artist solo, urmând ca apoi să își facă debutul și în actorie. Prima sa apariție pe marile ecrane a fost cu ocazia lansării filmului Dunkirk.

featured foto: indianexpress.com

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu