Hugh Jackamn va purta costumul galben al lui Wolverine în Deadpool 3

Fanii universului cinematic Marvel sunt în delir, deoarece Hugh Jackam și Ryan Reynolds au postat un story pe Instagram, în care apar îmbrăcați în două costume extrem de îndrăgite.

Ryan Reynolds purta costumul inconfundabil al lui Deadpool, iar Hugh Jackman purta costumul lui Wolverine, însă pentru prima oară de când joacă acest rol, purta costumul galben, cel făcut faimos de benzile și seriile animate.

Wolverine în costumul galben

Hugh Jackamn va purta costumul galben

Debutul lui Wolverine a fost în benzile desenate cu Incredebilul Hulk din 1974, în costumul său emblematic cu galben și albastru. Costumul a rămas până în 1980, când a fost înlocuit cu cel maro, dar în 1992, când a fost lansată seria animată, fanii l-au văzut din nou în costumul original.

Conform imaginii postate de protagoniști, costumul lui Hugh Jackman seamănă foarte mult cu cel din benzile desenate, iar fanii au observat inclusiv părul lui, care era coafat încât să se asemene cu masca personajului.

Deși fanii filmelor Marvel îl știau pe Wolverine altfel, cu siguranță apariția costumului iconic va genera reacții, mai ales fiindcă va fi pentru prima oară când îl vor putea vedea pe marile ecrane. În plus de asta, actorul anunțase că nu va mai juca niciodată acest rol, dar se pare că pentru Ryan Reynolds a putut face o excepție.

Cu ani în urmă, producătorul filmelor The Wolverine și Logan a declarat că au ales să nu utilizeze costumul original deoarece ar fi atras prea mult atenția. De asemenea, cele două filme încheiau povestea lui Wolverine, iar tonul serios și întunecat nu s-ar fi potrivit cu un costum extrem de colorat.

Hugh Jackman revine în rolul lui Wolverine

După incredibila veste din 2022 în care Ryan Reynolds anunța reîntoarcerea lui Hugh Jackman în rolul lui Wolverine, fanii au fost încântați să afle că acesta va îmbrăca din nou costumul, însă surpriza este și mai mare cu cât acum se întoarce la costumul original.

Filmul Deadpool 3 este programat pentru lansarea în cinematografe în luna mai a anului 2024.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu