Meghan Markle si Printul Harry au un podcast si il poti asculta pe Spotify

Intre munca de caritate si un posibil deal cu Netflix, Meghan Markle si Prinyul Harry iau acum cu asalt lumea podcasturilor.

Cuplul este mai nou gazda unui podcast pe Spotify, intitulat The Archewell podcast, iar primul episod a fost lansat in luna decembrie a anului 2020. Aceasta este prima si cea mai importanta miscare a familiei Sussex de la anuntul ca se retrag din rolurile de prim-plan din familia regala britanica si ca vor fi independenti financiar.

Meghan si Harry au locuit in ultima perioada in California, unde si-au ocupat timpul cu activitati de voluntariat, s-au intalnit cu diverse fundatii si au oferit interviuri pentru cauze nobile.

Daca oamenii au fost incantati atunci cand fosta Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, si-a anuntat debutul pe Spotify printr-un podcast, ne putem doar imagina valul de aprecieri si entuziasm la auzul unui podcast creat de indragitul public.

Conform people.com, Intrebata ce isi doresc sa transmita cu acest podcast, Meghan a declarat: ‘We created Archewell Audio to make sure that we can elevate voices that maybe aren’t being heard, and hear people’s stories.’ iar Harry a adaugat: ‘The biggest part of this is trying to create this community of where you can share [and] encourage everybody else to then share their own vulnerabilities within that safe space.’

The Archewell Podcast – primele cuvinte ale lui Archie

Primul episod i-a avut ca invitati pe Sir Elton John si James Coren, insa adevarata vedeta a fost Archie, fiul cuplului regal. Episodul a fost lansat in onoarea persoanelor din prima linie in lupta cu Covid-19.

Podcastul este doar unul dintre parteneriatele pe care Meghan si Harry le-au incheiat in anul lor de gratie, de cand au renuntat la viata regala. Se zvoneste ca podcastul are la baza un contract de 30 de milioane de lire sterline cu platforma de streaming Spotify.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu