Olivia Colman are un rol important în seria Heartstopper

Vești bune pentru fanii seriei Heartstopper! Serialul a avut premiera pe Netflix ieri, 22 aprilie și Olivia Colman și-a făcut apariția, spre deliciul fanilor care nu știau de această surpriză de proporții.

Olivia Colman în Heartstopper

Secretul a fost bine păstrat de întreaga echipă, iar actrița și-a făcut timp să vină la filmări, în pofida programului aglomerat. Alice Oseman, creatoarea Heartstopper, a declarat că nu credea că o actriță atât de mare, precum Olivia Colman, va dori să facă parte dintr-o astfel de producție și se pare că s-a înșelat.

Actrița interpretează rolul mamei lui Nick. O mamă înțelegătoare, iubitoare și mereu alături de fiul său la nevoie. Dacă ți se pare cunoscut numele ei și nu știi de unde, îți amintesc că Olivia Colman a mai jucat în The Crown, Fleabag, The Iron Lady și multe alte producții britanice de succes.

Serialul Heartstopper pe Netflix

Adaptarea romanelor grafice scrise de Alice Oseman are momentan un singur sezon de 8 episoade. Fiecare episod are în jur de 20 de minute și prezintă diverse etape prin care protagoniștii, Nick și Charlie, trec pentru a-și dezvălui sentimentele și pentru a-și descoperi adevărata identitate. Sunt 8 episoade scurte, drăgălașe, care îți vor da o stare de bine și care cu siguranță te vor face să te gândești cu nostalgie la perioada adolescenței.

În prezent, seriale de romane grafice Heartstopper are 4 volume, iar serialul a abordat doar primele 2 volume. Ceea ce înseamnă că cel mai probabil vom avea și un al doilea sezon. Iar judecând după reacțiile fanilor, serialul va fi un succes garantat.

Când va apărea sezonul 2 din Hearstopper?

Primul sezon din Hearstopper spune povestea primelor două volume ale seriei, așa că un al doilea sezon este necesar. Însă momentan Netflix nu a confirmat acest lucru.

Momentan sezonul 2 nu a fost confirmat, însă pentru a putea transpune povestea lui Nick și Charlie până la capăt, este nevoie de un al doilea sezon. Serialul are deja nota 9.1 pe IMDb, iar dacă ești nerăbdător să afli ce se întâmplă mai departe, poți cumpăra cărțile din librării. https://carturesti.ro/autor/alice_oseman

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu