Scarlett Johansson şi Disney au ajuns la o înţelegere în procesul pentru filmul „Black Widow”

În vara acestui an, fanii Marvel aveau să afle că unul dintre personajele lor preferate, Black Widow, nu va mai apărea în următoarele filme. Motivul? Platforma Disney+ încălcase o serie de termeni agreați prin contract de actriță și Marvel (deținut în prezent de Disney), iar Scarlett Johannson a intentat proces.

Studioul era acuzat de faptul că a sabotat lansarea în cinematografe a filmului Black Widow, prin lansarea în același timp și pe platforma Disney+, fără să aștepte perioada clasică de 90 de zile, fapt ce a dus la scăderea încasărilor înregistrate de sălile de cinema.

Câștigurile actriței din acest film erau strict legate de rezultatele obținute din box office, iar o astfel de lansare hibrid, atât în săli cât și pe platforma de streaming, a dus la pierderea a zeci de milioane de dolari prevăzute în box office.

Cu toate acestea, Disney a dezvăluit că filmul a obținut 367 de milioane de dolari din box office, iar din streaming 125 de milioane de dolari.

Scarlett Johannson va apărea în viitoarele filme Marvel

Cu siguranță un astfel de scandal mediatic nu face cinste platformei Disney+, dar nici actriței de renume internațional. Se pare că părțile au reușit să ajungă la un consens, însă nu se cunosc termenii înțelegerii. Cert este că, spre bucuria fanilor, actrița va ma apărea în următoarele filmele Marvel.

Conform unui comunicat transmis de Scarlett Johannson, ea și Disney și-au rezolvat neînțelegerile și vor continua colaborarea pe viitor.

„Sunt incredibil de mândră de munca pe care am făcut-o împreună de-a lungul anilor şi mi-a plăcut mult relaţia mea creativă cu echipa. Sunt nerăbdătoare să continui colaborarea noastră în viitor”. – Scarlett Johannson

Disney a confirmat cele spuse de actriță, prin declarația președintelui Disney Studios Content:

„Sunt foarte mulţumit că am putut să ajungem la un acord comun cu Scarlett Johansson privind «Black Widow». Apreciem contribuţia ei la Marvel Cinematic Universe şi suntem nerăbdători să lucrăm la mai multe proiecte, inclusiv «Tower of Terror» al Disney”, a spus el. – Alan Bergman

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu