Sophie Turner și Joe Jonas așteaptă cel de-al doilea copil

Se pare că veștile bune continuă în familia Jonas. La scurt timp după ce Priyanka Chopra și Nick Jonas au anunțat că au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat, Sophie Turner și Joe Jonas se pregătesc pentru a deveni a doua oară părinți.

Sophie și Joe s-au căsătorit în 2019 în Las Vegas și au avut parte de o a doua nuntă, cu mai mulți invitați, în Franța. Ei sunt deja părinții unei fetițe pe nume Willa, născută în iulie 2020.

Sophie Tuner și Joe Jonas vor fi din nou părinți

Sursă foto: https://www.instagram.com/justjared/

Zvonurile conform cărora Sophie ar fi din nou însărcinată circulau de ceva timp în media, însă pe 16 februarie a fost confirmată vestea prin apariția unor fotografii cu fericitul cuplu. Cei doi au fost surprinși de paparazzi ieșind dintr-un restaurant, iar burtica de gravidă a actriței poate fi observată prin rochia verde mulată pe care o poartă.

Cei doi artiști nu au postat momentan nimic în legătura cu minunata veste, însă nu este pentru prima oară când aleg să fie discreți. Sophie Turner a ales să posteze pe contul său oficial de Instagram fotografii cu perioada în care era gravidă abia după ce a născut. Iar poze cu fetița celor doi nu apar pe conturile lor oficiale.

Cum a început relația lor

Povestea lor de dragoste a început în 2016, când au fost surprinși împreuna la MTV EMA. Au circulat apoi mai multe fotografii cu cei doi împreună, însă abia în 2017 au confirmat, când Sophie Turner a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu Joe. După aceea cei doi și-au făcut apariția împreună la multe evenimente, precum Met Gala și Globurile de Aur.

Cei doi au fost destul de privați cu privire la povestea lor de dragoste, însă din 2018, an în care s-au căsătorit, au oferit fanilor tot mai multe fotografii din vacanțe, ieșiri cu prietenii și familia, precum și momente amuzante din viața lor de cuplu.

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu