Trupa Maneskin a lansat clipul oficial al piesei I Wanna Be Your Slave

La 2 luni de la castigarea trofeului Eurovision, Maneskin, trupa rock originara din Italia, revine cu videoclipul piesei I Wanna Be Your Slave.

I Wanna Be Your Slave – videoclip oficial

Piesa I Wanna Be Your Slave este despre dorinta, despre persoana aceea pentru care ai fi dispus sa faci orice, ori pentru care ajungi sa dezvolti chiar o obsesie. In clipul de 2 minute si 52 de secunde, membrii Maneskin ne fac cunostinta cu viziunea lor creativa, complexitatea iubirii in toate formele sale si libera exprimare. Inca o data, Maneskin reuseste sa lanseze o adevarata opera de arta!

La doar cateva zile de la lansare, clipul a strans deja peste 11 milioane de vizualizari si 1,3 milioane de aprecieri. Insa aceste cifre nu sunt o surpriza. Cu doar 2 zile inainte de marea finala Eurovision, membrii trupei au fost invitati sa cante live pentru Wiwi Jame at Home. Acolo au interpretat piesa concurtenta, Zitti e Buoni, precum si piesa I Wanna Be Your Slave. Clipul a strans peste 36 de milioane de vizualizari, iar piesa din urma a devenit virala pe TikTok.

Maneskin la Eurovision 2021

Maneskin a castigat anul acesta concursul Eurovision si a adus astfel trofeul Italiei, dupa mai bine de 30 de ani de la ultima victorie a tarii. Trupa a strans un total de 524 de puncte si a reusit performanta de a se afla in topurile de televoting in majoritatea tarilor.

Piesa lor, Zitti e Buoni, a zguduit la propriu scena din Rotterdam si a convins milioane de oameni ca ,,rock ‘n’ roll-ul nu moare niciodata!”

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu