Care este cel mai urmărit serial de pe Netflix în 2021?

Fani ai serialelor, a sosit momentul să aflăm care este cel mai urmărit serial de pe Netflix în 2021. Dacă până de curând Bridgerton era cea mai urmărită serie de pe platforma de streaming, a fost confirmat faptul că un nou serial ocupă acum prima poziție.

Squid Game este oficial cel mai urmărit serial Netflix

Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Twitter al platformei Netflix. Mai multe informații au apărut într-un articol publicat recent pe bbc.com, Squid Game a devenit oficial cea mai mare lansare Netflix. Serialul a fost urmărit* de 111 de milioane de utilizatori în primele 28 de zile de la lansare, depășind Bridgerton (82 de milioane).

*La numărătoare se adaugă orice utilizator care a urmărit 2 minute dintr-un episod.

Squid Game aka. Jocul Calamarului (2021) este un serial coreean recent lansat pe platformă, care prezintă povestea unor personaje prinse într-un joc periculos, dar la finalul căruia li se oferă foarte mulți bani. Este un serial complex, plin de mister și este inspirat de cultura coreeană.

Popularitatea serialului are legătură și cu faptul că foarte mulți creatori au realizat Tik-Tok-uri despre această serie. Provocarea dalgona cookie este un trend care a luat cu asalt internetul, ulterior apărând tot felul de filtre și noi idei de conținut viral, folosind elemente din Squid Game.

Este un succes enorm pentru platformă, dar și pentru producțiile internaționale. după aflarea veștii, Minyoung Kim (VP of Content for Korea, Southeast Asia, Australia & New Zealand) a declarat pentru CNN că Squid Game „has broken through beyond our wildest dreams”.

Te-ar putea interesa si:

2 comentarii la „Care este cel mai urmărit serial de pe Netflix în 2021?”

Lasă un comentariu