Cum ar arăta Squid Game în viața reală?

Nu mai este surprinzător pentru nimeni faptul că Squid Game este o producție de succes internațional. În luna octombrie, Jocul calamarului câștiga titlul de cel mai urmărit serial de pe Netflix, iar milioane de fani din întreaga lume își planificau ținutele de Halloween inspirate de serial.

Dacă ai văzut serialul, cel mai probabil ți-ai pus întrebări precum: Eu ce aș fi făcut în locul personajelor? sau Aș participa la Squid Game în viața reală? Ei bine află că Mr. Beast, un Youtuber de doar 23 de ani, a răspuns acestor întrebări.

Jimmy (aka. Mr. Beast) alături de echipa sa au pus în scenă Squid Game în viață reală, provocând 456 de jucători să concureze pentru premiul cel mare: 456.000 de dolari. Clipul cu jocul calamarului în viața reală a fost publicat pe Youtube în data de 24 noiembrie, iar la data scrierii acestui articol a strâns deja peste 60 de milioane de vizualizări, ocupând locul 1 în Trending în SUA și multe alte țări, iar în România locul 6.

Fun fact: clipul lui Mr. Beast are mai multe vizualizări decât trailerul Squid Game, care are 42 de milioane de vizualizări.

Urmărește Squid Game în viața reală

Te-ar putea interesa si:

Lasă un comentariu